måndag 25 januari 2010

Jävla måndagmorgon!

Vilken härlig början på dagen. Komatrött till förbannelse.

Först har idioterna i kommunen bestämt att de inte ska sanda.. Inte ens på gångvägar. Eller förresten, inte ens skrapa bort snövallar på gångvägar, så man får vackert gå på vägen där alla bilarna kör, såklart. Grishalt pga att de bara skrapar.. så man behöver en spännvidd på 2 meter för att gå på den säkra sidan ifall man ramlar - och det gör man. Fast man vet ju inte när och hur. Sen, väl framme vid den satans jävla äckelskolan så kommer vi försent pga att det är halt. Så säger fröken med sin alla käckaste röst och klappar i händerna att alla barn ska vara där 07.55 och stå på led utanför. Du vet.. tålamodsprövande är bara förnamnet.

Och så är det nåt allvarligt fel på min bh. Den kliar och är direkt oskön.. den följer inte naturens lagar så den ska jag bränna senare. Bild kommer.

Ja just ja. Ska söka x antal jobb idag som inte finns och dokumentera det - Igen. Kan man få ett par kartor blå valium så man överlever fram till lunch iallafall? Just nu känns det snarare som man har fått i sig rohypnol och alldeles för mycket sprit.

1 kommentar:

  1. tomtenissen Nicklas9 februari 2010 kl. 15:23

    Kommunen får välja mellan att själva betala kostnaden för sandandet eller låta landstinget bekosta sjukvården för alla brutna ben. De har gjort ett rätt logiskt val.

    SvaraRadera