lördag 6 februari 2010

En sån där dag...

...när man väcks av att solens strålar smeker en i ansiktet genom springorna i persiennen, sticker fram tårna från täcket och man tittar på dem medans man viftar lite förstrött på dem. Hör fågelkvittret utanför och några barn som leker längre bort...

Ja, så vaknar man ju aldrig. Det är snarare 1000% större risk att vakna av att tredje världskriget utbryter. Skrikande människor överallt, öronbedövande smällar, huset skakar, glassplitter och andra härligheter, inte helt olikt en parallell värld med orcher.

Förutom det så vaknar man med att de där hornen växt ut under natten och man spottar och fräser åt precis allt. Ja, faktiskt lite som Grinchen själv, minus det gröna och ludna.

Att kunna få bo på en bergstopp helt själv, känns inte så främmande alls. Kunna ställa sig med en telefonkatalog och peka ut random folk och vråla att man hatar dem, att de äcklar en och att de ska ta livet av sig... Det måste ju vara rent av underbart! Det är Precis en SÅN dag idag.

Dagens citat:
"Du vaknar upp i en smutsig grotta, hungriga orcher som skriker och klänger på dig. Det regnar ute och dina skor är fulla av daggmaskar. Håret står åt alla håll och ditt smink gör att du ser ut som Jokern från Batman. ;) Men det är ok. Jag hade inte skrattat åt dig. Eller inte så mycket iaf."

1 kommentar:

  1. Vilken underbar dag!
    Du lyser upp min misär med din blogg likt en dommedagskomet påväg mot jorden. Din sarkasm och bitterhet är som ljuv honung under mina strumpor...

    SvaraRadera