söndag 7 februari 2010

Fuckplacerad

Helt fantastiskt att få bli placerad i olika fack, jämt och ständigt av alla. Har man en viss åsikt om en sak eller har en viss stil av kläder så är man helt plötsligt en viss personlighetstyp. Har man det inte så är man motsatsen. Tycker man som alla andra följer man bara strömmen och vänder kappan efter vinden om man råkar säga minsta lilla som inte går ihop med den andres personliga bild av något. Hade en diskussion huruvida "svart" var en klädstil eller inte. Jag anser inte att "svart" är en klädstil och den andre hävdade att det bara är svartrockare som har svart på sig jämt och därmed också en stil. Så är det ju givetvis inte. Svart är ju inte ens en färg, det är en nyans snarare, inget annat!

Skulle man mot förmodan inte bli placerad i något redan förutbestämt fack, så är man "bohem" eller "egen" och blir därmed också placerad i ett fack, eller om man så vill, idiot-stämplad.

Varför har folk detta behov att placera allt och alla i olika fack? Och när man inte passar in i något speciellt fack så blir man ändå placerad i något slags fucking fack för "omöjliga att fuckplacera"? Jävla pisshuvuden...

2 kommentarer:

  1. Ha ha... Jag har placerat dig i snäll-tant-facket. Bara så du vet.

    SvaraRadera
  2. Så vänligt av dig. Det tackar jag ödmjukast för! :)

    SvaraRadera